شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۲:۳۱:۲۱

ساخت دستگاه جاذب دی اکسید کربن توسط آب اقیانوس‌ها

باشگاه خبری فراساحل: با استفاده از آب دریا و قراضه‌های فلزاتی همچون آلومینیوم که به دور انداخته می‌شوند می‌توان دی اکسید هوا را جذب و ترسیب کرد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل  مردم در حال درک این موضوع هستند که کاهش انتشار دی اکسید کربن در اتمسفر، سیاره را از گرم شدن بیش از حد نجات نخواهد داد. لازم است در واقع اکثر دی اکسید کربن را که در حال حاضر در اتمسفر وجود دارد به طریقی حذف کنیم تا دمای میانگین جهان از ۲ درجه سلسیوس که بیشتر دانشمندان جو زمین، این میزان را بحرانی اعلام کرده‌اند، عبور نکند. امروزه طرح‌های ترسیب کربن، از روش‌های عجیب و غریب گرفته تا روش‌های ممکن، سرتیتر خبرها را تشکیل می دهند. در حال حاضر محققان دانشگاه یورک در انگلستان، یک ایده را مطرح کرده‌اند که می‌توان تقریبا یک میلیارد تن دی اکسید کربن در سال را با هزینه نسبتا کم از هوا جذب کرده و تبدیل به Dawsonite معدنی کرد.

این ماده به طور شیمیایی به عنوان هیدروکسید کربنات آلومینیوم سدیم یا NaAlCO3‪(OH)‬2 شناخته می‌شود. متاسفانه، داوسونیت هیچ کاربرد عملی شناخته شده‌ای ندارد. با این حال نباید آنقدر بدبینانه به قضیه نگاه کرد. در این پژوهش که در مجله ChemSusChem منتشر شده است، ابتدا محققین یک رآکتور آلومینیومی را با آب دریای شمال پر کردند و سپس قطعه‌های فویل آلومینیومی را اضافه کردند. سپس برق تولید شده از طریق پنل‌های خورشیدی از داخل مخلوط عبور داده می‌شود و در نهایت داوسونیت تولید می‌شود. طبق نظر Science Daily، دیگر برنامه‌های معدنی سازی کربن به گاز هیدروژن تحت فشار وابسته است، اما در این پروژه نیاز به هیدروژن وجود ندارد، که هزینه آن را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. در عوض، در این پروژه گاز هیدروژن یک محصول جانبی است که می‌تواند برای استفاده‌های صنعتی فروخته شود



  کد خبر : 4934
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :